آموزش جامع نصب وردپرس

نصب وردپرس
اسفند 22, 1401

وردپرس یک CMS یا سیستم مدیریت محتوا برای ایجاد و ساخت یک وب سایت بر پایه زبان برنامه نویسی php است. اکثر ما ما میدانیم که برای توسعه و رشد کسب و کارمان در این دوره از تاریخ نیاز به یک وبسایت داریم. وردپرس یک سیستم آماده است که می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن یک وب سایت برای خود راه اندازی کنید. در سال‌های اخیر این cms محبوبیت زیادی کسب کرده است و سهم بزرگی در طراحی وب سایت‌ها را به خود اختصاص داده است. در این آموزش به نصب وردپرس بر روی یک هاست لینوکسی می‌پردازیم.

وردپرس چیست ؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا جهت طراحی و راه اندازی وب سایت است. هسته این cms بر پایه زبان php نوشته شده است. این سیستم متشکل از قالب‌ها و افزونه‌های زیادی است از این رو شما می‌توانید هر سایتی که مد نظر دارید با هر موضوعی با این سیستم محبوب و قدرتمند راه اندازی کنید. بطور کلی جهت راه اندازی و طراحی سایت دو راه دارید یا از cms های آماده استفاده کنید یا یک سیستم اختصاصی برنامه نویسی کنید. جهت نصب وردپرس ابتدا باید از یک منبع معتبر فایل‌های وردپرس را دانلود کنید. بهترین منبع برای دانلود وردپرس وب سایت اصلی وردپرس است. خوشبختانه این cms محبوب از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند. جهت دانلود وردپرس اینجا کلیک کنید.

آموزش نصب وردپرس روی هاست لینوکس سی پنل

بعد از دانلود فایل‌های وردپرس، نیاز به یک هاست لینوکس وردپرسی دارید. هاست های وردپرسی دارای کنترل پنل‌های متفاوتی شامل دایرکت ادمین، سی پنل و.. هستند. که محبوب ترین آنها هاست وردپرس سی پنل است. در صورتی که هاست ندارید می‌توانید با خرید هاست وردپرس ایران از پاسارگاد میزبان یک سرویس میزبانی تهیه بفرمایید. بعد از تهیه هاست وارد کنترل پنل هاست خود شوید. در این قسمت نحوه نصب وردپرس روی هاست سی پنل آموزش داده خواهد شد.
مطابق تصویر ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید. سپس وارد قسمت file manager شوید.

نصب وردپرس روی سی پنل

 

بعد از ورود به قسمت file manager فایل را باید در قسمت root هاست آپلود کنید. مطابق تصویر وارد قسمت public_html شوید، صفحه جدیدی باز می‌شود در قسمت بالا بر روی گذینه upload کلیک کنید سپس فایل فشرده وردپرس را آپلود بفرمایید.

نصب وردپرس روی هاست لینوکس وردپرس

آپلود فایل در هاست سی پنل

بعد از اتمام آپلود فایل روی هاست، روی فایل راست کلیک کنید و با کلیک بر روی Extract فایل را از حالت فشرده خارج کنید. در این مرحله تمامی فایل‌های وردپرس روی هاست شما قابل مشاهده است. بعد از این مرحله نوبت به ساخت دیتابیس است که در ادامه آموزش به آن می‌پردازیم.

آموزش ساخت دیتابیس در هاست سی پنل

جهت نصب ذخیره اطلاعات در وردپرس نیاز به یک دیتابیس است تا وردپرس را به آن متصل کنیم. جهت ساخت دیتابیس در هاست لینوکس سی پنل بعد از ورود به کنترل پنل هاست خود وارد از قسمت Database شوید و بر روی روی MySQL Database Wizard کلیک کنید. در صفحه‌ای که باز می‌شود طبق مراحل زیر عمل کنید. 

مرحله اول : اسم دیتابیس خود را وارد کنید (در تمامی مراحل نام دیتابیس و یوزر و رمز عبور را ذخیره کنید در مراحل نصب وردپرس به این موارد نیاز داریم) و بعد روی Next Step کلیک کنید.

مرحله دوم : در این مرحله یوزر دیتابیس خود را به همراه پسورد تعیین فرمایید سپس روی Create User کلیک فرمایید.

مرحله سوم : در این مرحله باید ویژگی‌هایی که نیاز دارید رو به دیتابیس اضافه کنید تیک گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید تا همه موارد تیک بخوردو بعد روی Next Step کلیک کنید.

مرحله چهارم : در این مرحله دیتابیس شما با موفقیت ساخته شده است و پیغام Complete the Task را مشاهده می‌کنید.

 

مراحل نصب وردپرس روی هاست

مرحله اول :‌ در قسمت مرورگر دامنه یا آدرس سایت خود را وارد کنید. خودکار وارد صفحه نصب وردپرس می‌شوید. بر روی بزن بریم ! کلیک کنید.

 

آموزش نصب وردپرس روی هاست

 

مرحله دوم : در این قسمت باید اطلاعات دیتابیس خود را وارد کنیم. نام پایگاه داده و نام کاربر (همان نام دیتابیس و یوزر دیتابیس است). فیلد میزبان پایگاه داده را تغییر ندهید. پیشوند جداول بصورت پیشفرض در وردپرس _WP است میتوانید این مورد را جهت امنیت بیشتر پیشوند دلخواه خود تغییر دهید و روی فرستادن کلیک کنید.

نصب وردپرس روی هاست سی پنل

 

مرحله سوم : در صورتی که اتصال به دیتابیس با موفقیت انجام شده باشد صفحه راه اندازی نصب برای شما نمایش داده می‌شود. بر روی راه اندازی نصب کلیک کنید.

نصب وردپرس روی لینوکس

مرحله چهارم : در این قسمت نام وب سایت، نام کاربری جهت ورود به قسمت پیشخوان، رمز عبور و ایمیل معتبر خود را وارد فرمایید. در صورتی که تمایل ندارید وب سایت شما توسط موتورهای جستجوگر ایندکس شود تیک مربوطه را بزنید( از داخل پیشخوان به این مورد جهت اعمال تغییرات دسترسی دارید) و بعد روی راه اندازی وردپرس کلیک کنید.

آموزش نصب وردپرس

وب سایت وردپرسی شما نصب و آماده استفاده است. بعد از نصب وردپرس شما می‌‌توانید از قالب و افزونه‌های موجود در مخزن وردپرس جهت توسعه وب سایت خود استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید